Android: gratis betalda titlar, 10 innehåll endast tillgängligt idag i Play Butik

Steg för steg också Android nått vad som kan tyckas vara ett slutskede. I verkligheten har den där lilla larven som har blivit en fjäril genom åren fortfarande mycket utrymme för förbättringar, precis som framgår av flera situationer av utvecklarna och av Google.

De stora framstegen har setts, speciellt när man tittar på fåran som grävts med konkurrenterna, som trots att de fått utmärkta resultat släpar efter och inte bara lite. Förtjänsten med Android är att kunna möta önskemålen från sina användare, som är mycket krävande. Med tiden har även de eftergifter som hittills aldrig gjorts erbjudits allmänheten, som idag knappast skulle lämna den gröna roboten. Förtjänsten är framför allt det stora mångsidighet som låter dig byta din smartphone internt när som helst. Enligt rapporter är en av de mest använda resurserna i Android-världen avbildad i Play Butik av Google, som i dessa dagar ger bort flera titlar.

För att få alla de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: betalda titlar som bara blir gratis under en dag i Play Butik

Den vanliga listan som du hittar dagligen på våra sidor kommer också idag full av betalt innehåll att ladda ner fri. Android-användare kan därför hänvisa till listan nedan med alla länk:

Relaterade Artiklar

Back to top button