Android: gratis appar och spel, men bara idag på Play Butik

Smarttelefonen är bara det yttre skalet av en värld som är innesluten i själva enheten. I själva verket är skärmen, batteriet, kroppen bara komponenter som tjänar till att omsätta det som har skapats internt i praktiken. Den viktigaste delen, förutom hårdvarukomponenterna, är operativsystemet som ofta representerar vad användaren vill ha. Android det är den tydliga representationen av allt en person skulle vilja ha inuti sin enhet, som kombinerar mångsidighet och framför allt praktiskt.

Det är ingen slump att den gröna roboten har blivit det mest använda mobila operativsystemet givet sitt eget 2 miljarder användare runt om i världen. Krediten beror på de många uppdateringar som har gjorts på plattformen, som aldrig har slutat växa. Idag är det väldigt enkelt att anpassa din Android-enhet tack vare närvaron av många tillägg. Den första någonsin representerades av Play Butik, en marknad som idag slår rekord efter rekord. Bara under denna vecka kom försäljningen: på Play Store kan faktiskt många betalda titlar laddas ner gratis av användare.

För att få de bästa erbjudandena även ang Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar är bara gratis under några dagar

Det vanliga lista betalinnehåll att ladda ner gratis för Android-användare är också tillgängligt idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button