Android ger bort 5 betalappar gratis i Google Play Butik

När du gör ett val om en smartphone tar du alltid hänsyn till vilket operativsystem som kommer att sätta igång den. Uppenbarligen kommer den mobila plattformen inom den att förinställas genom att välja en viss enhet. Bland de främsta, som nu huvudsakligen är två, är det uppenbarligen Androidden söta lilla gröna roboten ställd av Google nu för flera år sedan.

Dess funktioner är nu tydliga för alla, särskilt de som älskar att anpassa sin mobila enhet. Android tillåter faktiskt stor mångsidighet och framför allt visar det sig vara väldigt formbart för dem som inte gillar att alltid se samma gränssnitt, samma teman eller till och med samma ikoner. De Play Butik, en marknad dedikerad till att ladda ner innehåll som därför erbjuder många valmöjligheter. Här kan du faktiskt ladda ner inte bara applikationer för verktyget eller spel för att fördriva tiden, utan också lösningar som är användbara för att anpassa din smartphone. Under dessa dagar finns det försäljning och av denna anledning visar sig Play Store vara en av de mest benägna att rädda användare. Det finns många betalda titlar som erbjuds fri.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag kan du ladda ner alla dessa betalda titlar gratis

Nedan är den vanliga dagliga listan som du hittar för att ladda ner de betalda titlarna gratis från Google Play Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button