Android ger 9 gratis appar och spel på Play Butik

Att kunna slå en sådan plattform Android det är oöverkomligt för alla operativsystem. Detta är inte ett lopp som bara är begränsat till mobila operativsystem, utan även till dessa skrivbordet som nu kämpar åtminstone vad gäller siffror.

Enligt vad som rapporterats av den senaste officiella statistiken skulle den gröna roboten ha överträffat jämnt Microsoft. Android-användare skulle i själva verket ha nått över 2 miljarder, vilket överträffade de för Windows. Dessa resultat skulle tydligt indikera den förbättring som gjorts Google under den mobila synvinkeln, särskilt under de senaste åren. Tricket ligger i den stora mångsidigheten hos plattformen, som kan anpassas till alla typer av behov. Dessutom kan de som inte gillar monotoni anpassa sin smartphone när som helst. Detta kan ske framför allt tack vare förslagen från Play Butik av Google, som innehåller många innehåll både gratis och betalda. Idag finns det därför erbjudanden, som ser att olika titlar mellan appar och spel blir gratis.

För de bästa erbjudandena av Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan ha många betalda titlar tillgängliga gratis

Även för idag kommer användare att ha en lista full av betalda titlar som blir gratis för Android-världen. Nedan är den kompletta listan med alla länk:

Relaterade Artiklar

Back to top button