Android: försäljningstid i Play Butik, gratis betalappar och spel idag

Vyn Android den är alltid berikad med mer innehåll, både ur butikens synvinkel och ur själva operativsystemets synvinkel. Under de senaste åren har grön robot den har vuxit så mycket att den skjuter undan konkurrensen, som faktiskt har legat långt efter. Att överbrygga glipa som har skapats skulle i själva verket vara omöjligt för någon annan verklighet. I själva verket tror bara att den mobila plattformen Google hon kunde övervinna till och med Microsoft och hans Windows.

De förändringar som gjorts har faktiskt varit så många, särskilt ur en estetisk synvinkel. Android har förändrats mycket genom att göra saker enklare och enklare för användarna, trots att vissa initialt protesterade. För år och år sedan talades det om bristande stabilitet, den senare är idag den gröna robotens arbetshäst. Dessutom Play Butik låter dig ladda ner vilken typ av innehåll som helst, vare sig det är en applikation eller ett spel. Mitt inne på marknaden under dessa dagar finns saldon, eftersom flera betalda titlar kan laddas ner gratis. Uppenbarligen kommer kampanjen att pågå under en kort tid.

Att ha det bästa innehållet också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla betalda titlar är nu gratis i Play Butik

Listan nedan är full av innehåll som kan laddas ner gratis för Android-användare från Play Butik. Det finns också direkta nedladdningslänkar:

Relaterade Artiklar

Back to top button