Android: Flera gratis betalappar och spel i Play Butik idag

De förbättringar som gjorts av världen Google på smartphones och har inte bara visat alla hur perfektion nästan kan uppnås. Ett tydligt och runt exempel kan vara det mobila operativsystemet Androidden sympatiska grön robot blivit oklanderlig särskilt på senare tid.

Till skillnad från tidigare omständigheter är det idag verkligen svårt att tillskriva problem till denna mobila plattform, som är den mest använda i världen. Bortom 2 miljarder användare de använder den permanent minst en gång i månaden och med tillfredsställelse. De förbättringar som gjorts har inneburit att alla problem försvann permanent, vilket ledde till att även de mest skeptiska ville testa Android-världen. I detta fall uppvisar plattformen en stabilitet utöver det vanliga, med många lösningar vad gäller anpassning. Sådan mångsidighet spiccata implementeras också genom närvaron av Play Butik Google, ett utrymme dedikerat till innehåll, som idag är på humör för presenter. Det kommer faktiskt att vara möjligt att ladda ner olika betalda titlar gratis men bara under några dagar.

Att ha även det bästa Amazon erbjuder vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan ladda ner många betalda Play Store-titlar gratis

Inuti en speciellt skapad lista finns allt innehåll som du kan ladda ner gratis under några dagar istället för mot en avgift. Android-användare kan därför hänvisa till direktlänkarna i listan nedan:

Relaterade Artiklar

Back to top button