Android: fantastiska erbjudanden med gratis betalappar och spel i Play Store på …

Nya ord skulle behöva uppfinnas för att beskriva världens inverkan Android bland användare idag. Den berömda gröna roboten, som nu har blivit en riktig institution i den mobila världen, samlar sakta ihop alla frukter som inte samlades in för år sedan.

Man bör faktiskt komma ihåg att någon för en tid sedan talade om stabilitetsproblem men framför allt om ofullständighet när det gäller plattformen för Google. Detta förbättrades sedan exponentiellt och gav en diametralt motsatt syn även för dem som bodde i de mest skeptiska. Stabilitet har blivit ett av Androids flaggskepp, som också sticker ut mycket för sina egna mångsidighet. Att anpassa en smartphone med den gröna roboten ombord har blivit en barnlek, speciellt för de som älskar att pyssla. Att ge stöd i denna aspekt är då Play Butik av Google, ett utrymme dedikerat till innehåll som idag erbjuder olika gratislösningar. Det är om appar och spel för en avgift som kommer att vara helt för ett par dagar fri.

Att också ha de bästa erbjudandena på Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: bara idag finns det många helt gratis betalda titlar tillgängliga

Listan nedan visar många titlar att ladda ner gratis men bara under en begränsad tid. Du kan fortsätta med nedladdningen genom att helt enkelt klicka på de markerade länkarna som leder dig till Androids hem Play Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button