Android erbjuder många gratis betalprogram och spel i Play Butik

Flera gånger diskuterar vi om den stora rivalitet som finns mellan de olika operativsystemen, som är få kvar. När det gäller världen av mobiltelefoni finns det för närvarande bara Äpple Och Google slåss mot varandra, med det andra företaget med sitt mobila operativsystem Android.

Den berömda gröna roboten som nu finns på andra sidan 2 miljarder av enheter runt om i världen, skulle den fortsätta att få stöd. Den stora förbättring som utvecklats speciellt under de senaste åren, skulle ha lett till att även de mest skeptiska gav en möjlighet till det där operativsystemet som nu verkligen har allt på sin sida. Dess bästa lösningar finns också tillgängliga på Play Butik av Google, som är full av applikationer Och spel av alla sorter. Sedan finns det periodvis ett urval av innehåll som erbjuds helt gratis istället för betalt, precis som idag.

För att få en allmän överblick över innehållet också Amazon på erbjudande rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: alla dessa applikationer och dessa spel är gratis under några dagar i Play Butik

Listan över applikationer som du hittar direkt nedan representerar det bästa av allt som fram till igår betalades på Play Store. Android-användare kommer därför att direkt kunna ladda ner länkarna som de finner överlagrade.

Relaterade Artiklar

Back to top button