Android erbjuder bara 10 gratis betalappar i Play Butik gratis idag

Om någon tidigare inte gillade att prata om världen Android inte heller att ha en smartphone med den berömda ombord grön robot, nu är allt annorlunda. Faktum är att det har hänt flera gånger att denna koloss har kritiserats på grund av några brister som sedan till stor del fyllts med tiden. Just nu är det den absolut bästa plattformen för globala mobiloperativsystem, som faktiskt har väldigt få utmanare.

Android lyckas vinna tack vare många möjligheter som ges till sin publik, som först och främst ser en fantastisk mångsidighet. Faktum är att det är väldigt enkelt att anpassa smartphonen i det här fallet med tanke på den imponerande närvaron av innehåll i Play Butik. Det här är just det utrymme som är tillägnat att ladda ner innehåll, oavsett om det är gratis eller helt betalt. Det har hänt vid flera tillfällen då att saldonen har kommit ut, som gjort tillgängliga spel och betalapplikationer gratis. Faktum är att idag verkar vara rätt dag att dra nytta av dessa rabatter.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vårt råd är att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag är dessa betalda titlar gratis för alla

Det är inte första gången som vi hittar på att vi gör upp en komplett lista med dagens alla titlar som Android bestämmer sig för att erbjuda gratis på sin Play Store. Här är hela listan:

Relaterade Artiklar

Back to top button