Android: erbjuder 5 gratisappar endast idag i Play Butik

En koloss som Google kunde bara dra ur hatten för år sedan en lösning som Android för mobiltelefonins värld. Hittills finns det inga sådana sofistikerade verkligheter ur smartphones synvinkel, enheter som nu är i händerna på alla typer av användare.

Svårigheten var just detta, det vill säga att skapa en mobil plattform som kunde vara lätt att använda för vilken typ av person som helst. Android har faktiskt blivit det mobila referensoperativsystemet eftersom ingen exponent för konkurrenterna kan skryta med sina siffror. Runt om i världen finns det fler 2 miljarder av människor som använder den berömda grön robot, som har gjort många förändringar under de senaste åren. Visst bygger Android-husets grundläggande dogm på mångsidighet, vilket möjliggör djup anpassning för alla. Att tröttna på din smartphone är praktiskt taget omöjligt eftersom Play Butik för att tillhandahålla lavininnehåll. Här kan du ladda ner vilken typ av app eller spel som helst som är gratis eller betalda. Under några dagar verkar det finnas saldon inom vårt varumärke, med många betalda titlar som erbjuds gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon och vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: det här är apparna som endast denna dag kommer att vara tillgängliga gratis

Nedan finns alla betalda titlar att ladda ner gratis. Det finns direktlänkar till Play Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button