Android erbjuder 10 betalappar och spel gratis i Play Butik

Efter en lång tid i ett limbo som sedan skulle leda till den slutliga invigningen kan Android definieras som det bästa operativsystemet någonsin. Faktum är att många siffror leder till att den gröna roboten är en av de bästa i cirkulation, även beräknar skrivbordsoperativsystemen.

Uppenbarligen har alla sina preferenser, med vetskapen om att behov också bör beräknas. Samtidigt är siffrorna dock obestridliga, med Android som låter alla ha många fler möjligheter. Enligt vad som har avslöjats av de senaste uppgifterna skulle faktiskt den gröna roboten till och med ha överträffat Microsoft med hans Windowstotalt över 2 miljarder användare med 3 miljarder enheter till hands. Allt detta skulle därför representera ett riktigt imperium, som bygger på frekventa uppdateringar men framför allt på innehåll. De senare, som finns i Play Butik varje dag, kan vara tillgängliga både gratis och mot avgift. De senaste dagarna har dock gjort många möjligheter tillgängliga för allmänheten, särskilt bland de olika applikationerna och de många betalspel som har blivit gratis.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis under några dagar i Play Butik

I listan nedan kan du hitta allt det bästa innehållet i Play Butik för Android-användare, som kommer att beviljas fri bara idag:

Relaterade Artiklar

Back to top button