Android, erbjudanden i Play Butik: idag 7 gratis appar och spel

Att skapa ett mobilt operativsystem vid den här tiden kan vara ett slöseri med tid, särskilt med tanke på den stora konkurrens som skulle möta. Utöver den erfarenhet som föreslås av Äpple, det finns den som de flesta nu har på sin smartphone. Vi pratar om Androidmobil plattform av Google som är en stor framgång runt om i världen.

När vi räknar användare sammanfattningsvis kommer vi fram till en siffra på fler 2 miljarder, som använder den välkända plattformen minst en gång i månaden. Den gröna roboten har blivit en referenspunkt för alla som ska köpa en smartphone, även med tanke på användarvänligheten när det gäller direkt upplevelse. Att använda Google-plattformen är väldigt enkelt tack vare alla förbättringar som gjorts under de senaste åren. Dessa har gjort Android nästan felfri, särskilt när det gäller nedladdningsbart innehåll. De Play Butik Google gör faktiskt vilken titel som helst tillgänglig fri eller mot en avgift, även om det finns saldon dessa dagar. Flera betalinnehåll kommer faktiskt att vara tillgängligt gratis under några dagar.

Om du vill ha de bästa erbjudandena också från Amazonvår officiella Telegram-kanal väntar på dig. Klicka här för att komma in.

Android: De bästa betalda apparna och spelen är nu gratis

Den vanliga listan över innehåll som är tillgängligt på den betalda Play Butik har nu blivit delvis gratis. Faktum är att vi har kommit på några intressanta lösningar mellan applikationsspel som du kan ladda ner utan att betala.

Relaterade Artiklar

Back to top button