Android: Endast dessa 7 appar är gratis i Play Butik idag

Historien har lärt oss vad det huvudsakliga operativsystemet just nu är Android, som slår och många andra verkligheter. De senaste åren har den mobila världen blivit alltmer tillgänglig även för de som var mer oerfarna. För att tillåta allt detta tänkte han på det Google med sin mobila plattform, som är väldigt enkel att använda även för nybörjare.

Operativsystemet Android är faktiskt väldigt enkelt i varje användning, med många framsteg som gjorts de senaste åren. Dessa har fått Google att utmärka sig i mobilvärlden och till och med slå Microsoft med hans Windows. Siffrorna talar väldigt tydligt: ​​Android äger 2 miljarder användare med 3 miljarder aktiva enheter varje månad. Dessa siffror är verkligen skrämmande och är resultatet av en mycket noggrann strategi som utvecklats under åren. Att vara en integrerad del av allt detta är Play Butik av Google, ett utrymme dedikerat till nedladdning av innehåll. Dessa kan vara både gratis och betalda men under dessa dagar har många applikationer och spel kommit ut gratis på ett helt exceptionellt sätt.

För att få många gratiserbjudanden från Amazon då råder vi dig att skriva till vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer bara att vara gratis i några dagar

Än idag finns det en lista full av innehåll, allt gratis men bara för några dagar. Här är listan:

Relaterade Artiklar

Back to top button