Android: en vecka full av gratis betalappar och spel i Play Butik

Loppet av Android det visar sig vara något otroligt, speciellt om man ser till de tidiga dagarna. Operativsystemet för Google det var faktiskt inte den mest älskade av alla eller åtminstone var det inte den som inspirerade mest förtroende hos användarna. Faktum är att många talade om liten stabilitet och framför allt om många buggar som grep plattformen. Just nu är dock allt annorlunda med den gröna roboten som blivit en institution med tanke på dess förbättringar och alla uppdateringar som gjorts genom åren.

I själva verket, enligt vad som har rapporterats, finns det inga jämförelser: Android är den mobila plattformen med flest användare i världen. jag är över 2 miljarder faktiskt personer som använder Google-plattformen minst en gång i månaden. Förtjänsten är också den stora mångsidigheten när det gäller anpassning, allt detta helt klart tillåtet av Play Butik av Google. Det är faktiskt väldigt enkelt att ladda ner det innehåll du vill ha mest både gratis och mot en avgift. Under dessa dagar finns det också bra erbjudanden som gör att alla kan få även de appar eller spel som är betalda gratis.

Det är verkligen en riktigt intressant lösning, men om du vill ha de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: här är alla de bäst betalda titlarna någonsin gratis bara för idag

Alla de bästa erbjudandena från Play Store är tillgängliga nedan med massor av dedikerade nedladdningslänkar.

Relaterade Artiklar

Back to top button