Android: det här är de 9 betalda apparna som bara idag kommer att vara gratis på …

Bidraget av Google med sina uppdateringar av plattformen Android. Det berömda mobila operativsystemet som alla känner igen tack vare märket av den söta gröna roboten, har för länge sedan blivit det mest använda i världen. Det finns över 2 miljarder användare att bland de olika nationerna använder sin smartphone med Google home-plattformen ombord minst en gång i månaden.

Enligt vad som nyligen rapporterades skulle det ha skett en nettoökning av användare. Dessa kom tack vare de många innovationer som kommer från smartphonetillverkare men också från själva operativsystemet. Faktum är att folk en gång klagade på stabiliteten men också över säkerheten hos Android, vilket sedan gjorde dessa aspekter till sina starka sidor. Hittills representeras ett av de viktigaste essarna i hålet av Play Butik av Google, utrymmet tillägnat innehåll som är praktiskt taget obefintligt. Här finns applikationer och spel dedikerade till alla typer av användare, både gratis och mot en avgift. Denna dag kommer dock att komma ihåg för det betalda innehållet som erbjuds frisom dock bara kommer att pågå i några dagar.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Dessa betalda titlar kommer att vara gratis i några dagar

I listaprecis nedanför, hittar du olika innehåll relaterat till Android-världen att ladda ner gratis under några dagar.

Relaterade Artiklar

Back to top button