Android: dessa 8 titlar mellan appar och spel är bara gratis på Play idag …

Successivt användarna Android de blir fler och fler och förvisar andra operativsystem till botten av rankingen. Det handlar inte bara om mobila plattformar, som på sistone också Microsoft skulle hissa den vita flaggan mot Google. Windows i själva verket skulle den officiellt ha blivit omkörd av Android som skulle räknas tills vidare 2 miljarder aktiva användare minst en gång i månaden.

Förtjänsten med den gröna roboten är att kunna erbjuda det bästa till de som väljer en smartphone med den berömda mobilplattformen ombord. Detta är faktiskt den mest benägna ändringar, som helt klart kommer i form av anpassningar av användarna själva. Den stora mångsidigheten gör att du faktiskt aldrig tröttnar på smartphonen, som för Android-användare är ansluten direkt till Play Butik av Google. Med den berömda marknaden är det faktiskt väldigt enkelt att ladda ner de bästa applikationerna och de roligaste spelen som är rätt för dig. Allt kan ibland till och med hända gratis när det gäller betalda titlar, precis som idag.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon då rekommenderar vi vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa titlar är bara gratis idag i Google Play Butik

Alla titlar som du hittar i listan nedan kommer att motsvara de fantastiska gratiserbjudandena i Google Play Butik. Alla Android-användare kommer att dra nytta av det.

Relaterade Artiklar

Back to top button