Android: den sista veckan i februari ger gratisappar och spel på Play Butik

Android motsvarar modern till alla mobila operativsystem just nu, särskilt med tanke på tillströmningen av människor. De grön robot det har blivit en institution inte bara bland mobila operativsystem, utan bland plattformar i allmänhet. Nyheten för några månader sedan är att Android till och med skulle ha överträffat Windowsoperativ system skrivbordet Hem Microsoft på marknaden i flera år.

Genom olika och komplexa steg, Google hon lyckades förbättra något som redan verkade perfekt. Android har nämligen integrerats med några tillägg från de vanliga uppdateringarna, som nu blir allt mer återkommande. Stor uppmärksamhet från användarna har lagts på den extrema mångsidighet som plattformen alltid har garanterat. Det skulle faktiskt vara svårt att tröttna på en Android-smarttelefon eftersom den är anpassningsbar från topp till botten. Mitt inne i Play Butik Googla så kan du hitta olika lösningar. Dessa kan vara användbara för båda anpassning och för ledig tid, både gratis och mot en liten avgift. Faktum är att det finns betalappar och spel, som i vissa fall idag kommer att vara helt kostnadsfria.

För att få de bästa erbjudandena från världen också Amazon varje dag på din smartphone rekommenderar vi vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Dagens bäst betalda titlar erbjuds helt gratis

Bara under några dagar kommer Android-användare att ha möjlighet att ladda ner gratis mycket innehåll. Här är hon lista som innehåller dem alla:

Relaterade Artiklar

Back to top button