Android: dag med erbjudanden med gratis betalappar och spel i Play Butik

Flera användare kunde inte klara sig utan det med tanke på de många möjligheter det erbjuder. Uppenbarligen inkluderade referensen världen Android och dess plattform, som nu ligger i toppen av varje betygsrankning.

Google har genom åren fulländat en riktig koloss som idag lever sitt eget liv. Under en tid faktiskt ledarskap av den mobila världen befinner sig i händerna på den gröna roboten, som aldrig missar ett slag. Användare är glada över att ha denna verklighet på sin smartphone som, förutom att kombinera smidighet och användbarhet, också kombinerar en viss mångsidighet. Att ändra utseendet på en Android-smarttelefon är extremt enkelt, speciellt med hjälp av Play Butik av Google. Det kända marknadsföra har också blivit en institution i åratal, med tanke på närvaron av många titlar mellan appar och spel inom den. Idag verkar också vara rätt dag att dra nytta av försäljningen som erbjuds direkt i Play Store, där du faktiskt hittar gratis betalda appar och spel. Kampanjen kommer bara att gälla i några dagar, så skynda dig.

Att också ha de bästa erbjudandena på Amazonvi råder dig att komma åt vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Endast för idag är dessa betalda titlar gratis i Google Play Butik

Listan nedan visar en del av innehållet som Android kommer att erbjuda gratis på sin Play Store endast för idag. Användare kommer att kunna ladda ner allt från länk överlagd:

Relaterade Artiklar

Back to top button