Android: Betalappar och spel är gratis idag i Google Play Butik

Det finns inga tvivel: Android är den bästa mobilplattformen just nu och siffrorna bevisar det. Det är faktiskt ett mobilt operativsystem som lyckas påverka sitt ekosystem, förutom de många funktionerna också 2 miljarder användare runt om i världen.

Enligt rapporter kan användare ha ett stort antal funktioner tillgängliga som i andra upplevelser skulle vara omöjliga att tillhandahålla. Tack vare alla rapporterade uppdateringar kunde den gröna roboten därför bryta ner alla typer av konkurrens, särskilt bland de starkaste företagen. Nu Google i själva verket siktar det på framtiden baserat på de grundläggande aspekterna av Android, såsom Play Butik. Detta utrymme dedikerat till innehåll låter dig ha ett brett urval av titlar varje månad mellan appar och spel, oavsett om de är gratis eller betalda. Under de senaste dagarna verkar det också bli försäljning: på den välkända Android-marknaden finns olika betalinnehåll som går att ladda ner gratis.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazonvi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: här är alla betalda titlar som bara för idag kan laddas ner gratis från Play Store

Än idag finns det många titlar som du kan ladda ner gratis från Google Play Butik. Här är hela listan med alla direktlänkar att ladda ned:

Relaterade Artiklar

Back to top button