Android: bara idag kommer sju betalappar gratis till Play Butik

Som världen brukar gå till idag Android kan kvalificera sig för vissa betalda värdepapper i Play Butik som kommer att tillhandahållas gratis till användarna. Dessa fördelar kommer nu dagligen, med tanke på att företaget har valt en mycket specifik strategi.

Google han vill att alla ska veta vad det innebär att ladda ner betalt innehåll, oavsett om det är en applikation eller ett spel. Att få sådant innehåll från Play Butik motsvarar faktiskt att få en mycket mer komplett upplevelse som består av många fler detaljer. Spelen har till exempel lite fler nivåer eller kanske tillägg som bör köpas när gratisversionen laddas ner. Applikationerna däremot, förutom att ge mer användbarhet, kanske inte har de irriterande annonserna som det ofta pratas om och som de lika ofta svär över. Just nu finns det titlar som du kan utvärdera för din smartphone, men de kommer inte att vara gratis för alltid.

Utöver Android-lösningarna finns även rabatter på Amazonsom kan komma till din smartphone helt enkelt genom att prenumerera på vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, här är alla betalda titlar som Google erbjuder bara gratis idag

Nedan kan du hitta alla titlar som Android endast för denna dag ger gratis. Du kan fortsätta att ladda ner direkt genom att klicka på länkarna som du hittar i bevis.

Relaterade Artiklar

Back to top button