Android: bara idag är dessa Play Store-titlar gratis, det finns 12

Du bör aldrig välja en smartphone utan att först utvärdera operativsystemet. Faktum är att en mobil enhet inte är vald för sin form, som säkert kan vara vacker att se på men i vissa fall värdelös för de behov den behövs. En mobil enhet som är funktionell för allas behov är verkligen märkt av Android, operativsystemet Google som nu har blivit en måste under dessa år.

Den gröna roboten är nu känd av alla tack vare dess huvudegenskaper, som gör den till en svår nöt att slå. Tävlingen reduceras nu bara till Apple, ett hus som lyckas ge allt det kan utan att nå Googles resultat. Är ungefär 2 miljarder användare runt om i världen som använder de 3 miljarder enheter de äger minst en gång i månaden. Dessa siffror har gjort det möjligt att slå även Microsoft och dess Windows. En stor poäng till förmån och sedan närvaron av Google Play Butik, inom vilken innehållet är så många att det skapar förlägenhet att välja. Just idag finns det många betalda titlar som erbjuds gratis för användare, som de kan dra nytta av.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Dessa betalda titlar går bara gratis under en dag

Relaterade Artiklar

Back to top button