Android: bara idag 6 gratis appar på Google Play Butik

Aldrig som de senaste åren Android han tryckte på gaspedalen och lyckades utnyttja flera fördelar. Den gröna roboten har blivit det mest använda operativsystemet i världen utan en skugga av tvivel, särskilt tack vare de många märken som kombinerar dess egenskaper. Det är klart att det finns många fler smartphones som använder Android än de som använder konkurrenterna, vilket är anledningen till att vi har gått längre 2 miljarder aktiva människor.

En av de stora fördelarna med Android-världen är att erbjuda många alternativ och framför allt en mångsidighet utöver det vanliga. där anpassning av din enhet är nu så enkel att applicera att även de mindre erfarna enkelt kan ändra det interna utseendet på sin enhet. Stora förtjänster är att tillskriva Google Play Butik, som tillhandahåller alla lösningar gällande applikationer och spel. Här har under de senaste dagarna flera reor lanserats, som inkluderar betalda titlar på ett helt gratis sätt.

För att också ha de bästa rabatterna tillgängliga från Amazonrekommenderar vi att du prenumererar på vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag kan användare ha betalda titlar från Play Store gratis

Alla de som vill ha betalda titlar gratis från Android-hemmet Play Store kan dra nytta av det nu. Nedan är en lista med flera appar och spel att ladda ner direkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button