Android Auto: två supernya funktioner lanseras i applikationen

Android Auto den fortsätter att förnyas. Många användare rapporterar två supernyheter. En gäller nytt grafiskt gränssnitt för musikappar och den andra är “Anpassning” genväg. Här är i detalj vad det är.

Två nya funktioner sprids till många användares Android Auto

Det finns flera användare som rapporterar att i Android Auto-appen har ytterligare en ikon dykt upp bland de olika ikonerna: “Personalisering“. När det gäller funktionalitet förändras ingenting. Faktum är att innan du höll ner någon ikon under en längre tid, var det möjligt att ändra ordningen på ikonerna på Android Auto-hemmet genom att välja vilka som skulle behållas och vilka inte. Annars nu en ‘specifik ikon på startskärmen vilket gör det mycket lättare att uppnå denna funktion.

Nyheten slutade dock inte här. Den andra gällergrafiskt gränssnitt för musikappar. Innan denna uppdatering var menyerna organiserade i andra undermenyer och det var krångligt att välja önskat innehåll. Med detta nya gränssnitt a kort Android Auto har introducerat snabba genvägar i den nedre delen av appen. Dessa gör att du lättare kan nå de olika innehållen som föreslagits av appen, vilket gör användningen mer funktionell.

Tyvärr verkar den här nyheten vara för nu kompatibel de är med två applikationer. En måste vara Googles musikapp, Youtube musik. Den andra är istället Spotify. Säkert kommer den här funktionen också att komma för alla andra vid nästa användbara uppdatering.

Det bör dock noteras att de som redan har tillgång till dessa två nya funktioner på Android Auto inte har uppdaterat appen enligt den traditionella proceduren. Det har faktiskt gjort det direkt sedan dess server. Så det kan ta lite tid innan dessa blir tillgängliga för alla.

Men andra användare kan redan dra nytta av en stor Android Auto-uppdatering som har återinfört rutinerna Google Assistant och flera meddelandeappar inklusive Whatsapp.

Relaterade Artiklar

Back to top button