Android Auto: Sygic kommer (äntligen) i en stabil version

Android Auto utökar utbudet av möjligheter som ges till användare efter att den senaste uppdateringen, som har föreslagits med intressanta mjukvaruinnovationer, kommer in på scenen. Sygisk är på väg att äntligen bli en integrerad del av ekosystemet efter det senaste utträdet från Beta-kretsen som har dekreterat nya framträdanden för konsumentmarknaden. Användare med uppdaterad infotainment kommer snart att kunna räkna med stödet från den välkända navigationsappen efter 4 månaders testning för den ursprungliga versionen som släpptes i december. Här är nyheterna.

Sygic kommer till Android Auto

Ankomsten av Sygics offline-satellitnavigeringsapplikation markerar en viktig milstolpe för den allmänna tillfredsställelsen för användare som från och med detta ögonblick kommer att kunna välja ledningssystem för sina vägrutter mer fritt. Varje kompatibelt fordon kommer faktiskt att ha tillgång till detta viktiga mervärde i användningen av Android Auto trådlös och trådbunden.

De offlinekartor de garanterar en oberoende användning av onlineanslutningssystemet, effektivt hanterar orientering och rutter även med dålig datanätstäckning. Dessutom erbjuder appen några intressanta säkerhetsgodis inklusive:

  • hastighetsbegränsningsvarningar
  • prediktiv navigering: trafikprognosfunktion baserad på data som samlats in under en tvåårsperiod. Det låter dig följa mer effektiva rutter för att nå din destination
  • körfältsassistent: avancerad säkerhet (mot en avgift) för dem som vill övervinna komplicerade trafiksituationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button