Android Auto slagen av en ny gratis smartphone-app [Download Disponibile]

Google avgjorde ödet för Android Auto överens om att plattformen bör förbli begränsad till infotainmentvärlden som för närvarande åtnjuter exklusiva funktioner och uppdateringar. Förlusten av privilegier på grund av en bärbar version av ekosystemet fylls med ankomsten av en ny gratis app vilket kompenserar för den tunga funktionsbristen som Mountain View-jätten framkallar. Inuti hittar vi allt vi behöver för våra resor i multimedias, informationens och säkerhetens namn. Låt oss ta reda på det direkt AutoZen.

AutoZen är det bästa alternativet till bristen på Android Auto

Det heter och det är Android Autos kostnadsfria alternativ för Android-enheter. Mobilupplevelsens föräldralösa barn kan därför sola sig med den nya instrumentpanelen, resultatet av ett projekt gjort i Tyskland som garanterar snabb tillgång till favoritfunktioner som t.ex. Satellit navigationden röstsamtalläser meddelanden från telefonen och användning av röstkommandon. Absolut ingenting saknas och utvecklarna är villiga att välkomna feedback för ytterligare förbättringar och tillägg.

Appen replikerar troget de grafiska bedrifterna i Android Auto med navigering anförtrodd till en lättåtkomlig nedre fack. Det finns en direktknapp för telefonappen och en widget för att använda musik. Knappen i mitten är för aviseringar medan det finns en för röstkommandon. Kartorna är baserade på data från Mapbox och OpenStreetMap men vi kan välja vår favoritnavigeringsapp bland de som finns på enheten. Kontakterna kan lätt konsulteras men de andra apparna är ännu inte optimerade och integrerade på startnivån. Lite omogen i dessa öppningsbarer men det finns tid och sätt att förbättra.

Anmärkningsvärt är användningshastighet för en verkligt anmärkningsvärd reaktivitet. alltid pigg, aldrig osäker i någon situation. Redo för alla situationer. Nackdel för att läsa aviseringar som för tillfället inte verkar nå sin destination. Appen är gratis men det finns också Premium-versionen med en livstidslicens på 23,99 euro eller förskjutna prenumerationer årligen (10,99 euro) eller halvårsvis (7,49 euro).

AutoZen-Car Navigation & Launch AutoZen-Car Navigation & Launch

Relaterade Artiklar

Back to top button