Android Auto: Riktigt dåliga nyheter för dem med Sygic Premium

Det finns inget mer irriterande än att behöva betala för en tjänst du redan har fått betala för. Men nu är vi på agendan. Ett exempel? Många användare Äpple som genomgår vändningen av många applikationer som erbjuder lösningar inom prenumeration även om de hade en redan trevlig premiumversion som betalade för. Situationen vi ska berätta om är annorlunda, men något liknande. Dåliga nyheter för användarna SygiskAndroid Auto. Men det värsta är att det gäller de som redan har betalat för versionen premie. Här är vad som händer.

Sygic fuskar mot sina användare som använder det på Android Auto

Hög form av svek Sygic-användare skriker att de var så glada över att kunna använda den på Android Auto. Faktum är att den här appen var en av de första som gjordes kompatibel i sin helhet till infotainmentsystemet för Google.

Men några riktigt olyckliga nyheter har nått sina användare. Trots att de redan har betalat för premiumversionen av appen måste de betala ut andra för att kunna använda den på Android Auto 39,99 euro. Ja, du har rätt, ytterligare ett belopp för att få användarlicens för Android Auto.

I huvudsak skiljer Sygic premiumfunktionerna i appen på den mobila enheten från de för bilskärmen. Det är klart att du har rätt i att tro det, eftersom Android Auto skulle vara en ny enhet i teorin. Men i praktiken är det lika sant?

Motivationen nämndes av Sygic som svar på en klient som bad om en förklaring: “”.

Det finns inget mer att säga. Men åtminstone några goda nyheter kommer från en uppdatering av Spotify för Android Auto.

Relaterade Artiklar

Back to top button