Android Auto-nyheter 2021: snart finns nya appar tillgängliga i Play Butik

Goda nyheter för alla ägare av Android Auto som klagade på frånvaron av några alternativa appar till standardapparna. Snart fler applikationer kommer att finnas tillgängliga i Play Butik för denna smarta resesällskap.

Google startar den första fasen som kommer att göra många appar tillgängliga för Android Auto

Sedan två månader tillbaka har alla utvecklare kunnat ta med sina applikationer till Android Auto tack vare App för Android för bilar. Detta bibliotek är avsett för navigationsapp och liknande, att användas som ett alternativ till dem som är hemmahörande i den berömda köranordningen.

Länge sist Google gav utvecklare möjlighet att publicera dem i Play Butik. Detta gör att vissa betatestare kan prova dem och rapportera eventuella svårigheter, förbättringar, fel och så vidare.

Det är inte känt hur länge denna rättegång som är begränsad till ett fåtal utvalda kommer att pågå. Men senare kommer Google att öppnas för alla betatestare Android Autos bevis för dessa appar. Detta gör att du kan testa de “nya” applikationerna på olika enheter för att fixa eventuella buggar för att göra dem tillgänglig för alla.

Den mycket älskade Sygic navigationsappen är på väg att anlända

Goda nyheter kommer för alla som har missat sin favoritnavigeringsapp hittills: Sygisk. Snart det kommer också att vara möjligt att använda det på Android Auto. Denna populära app har nyligen släppt en BETA-uppdatering som innehåller det efterlängtade Stöd för Android Auto. Endast ett fåtal av betatestarna har fått det, men oroa dig inte eftersom det kommer för alla lite i taget. Tyvärr verkar början inte ha tillfredsställt de användare som har provat det nu för tiden, men deras feedback kommer säkerligen att tillåta det slovakiska företaget att göra de nödvändiga förändringarna.

Nyheten tar aldrig slut. Från de senaste uppdateringarna, till spridningen i olika länder i världen till nästa möjlighet att ladda ner alternativa appar till systemapparna. Det finns även problem för dem som tyvärr kämpar med en bugg som för vissa användare gör Android Auto oanvändbar.

Relaterade Artiklar

Back to top button