Android Auto: nu trådlöst för alla tack vare snabb redigering

Det är inte lätt att få den trådlösa versionen av Android Auto. Inte alla bilar och inte alla smartphones kan få support. Eller så var det tills för några dagar sedan, då ny låda har landat för alla förare som är ivriga att säga adjö till USB-kablar och problem med systemkompatibilitet. Så här fungerar den nya komponenten.

Android Auto Wireless: hur den nya generationens box fungerar

Med lanseringen av Android 11 har den kaliforniska utvecklaren släppt lös de trådlösa funktionerna i sin senaste generations ekosystem för fordon. Alla med en uppdaterad smartphone kan frigöra sig från begränsningen av kablar för att använda systemets digitala funktioner.

AAWrådlöst är en enhet som låter dig använda ekosystemet trådlöst för vilken bil som helst. Du behöver ingen USB-kabel för att ansluta telefonen till bilstereon. Det kommer från en crowdfunding-kampanj på Indiegogo och gör intresset från samhället redo att välkomna det i all sin tekniska förträfflighet.

Fungerar med alla bilar som har Android Auto ombord. De minimikrav för användning krävs Android 9 Pie på smartphone eller nyare version. Inget annat behövs. När ihopparningen väl har utförts sker starten automatiskt vid varje åtkomst under en tid som krävs på bara 30 eller 40 sekunder beroende på fordon. När tillstånden väl har beviljats ​​är det bara ett ögonblick att njuta av fördelarna med en senaste generationens infotainment.

Vi kommer nu till Säljande pris vilket enligt tillverkaren kommer att ligga på cirka 54 euro i Europa med leveranser som kan starta redan i mars 2021. Ytterligare uppdateringar om medföljarens status finns på denna adress.

Relaterade Artiklar

Back to top button