Android Auto, hejdå smartphone: det nya exklusiva läget kommer

Android Auto förbereder sig för att deklarera kommer ut i samband med mobila smartphone-plattformar. Att dekretera denna gripande nyhet är ankomsten av en uppdatering att inom infotainmentet avsett för bilar nu ingår det nya och exklusiva med funktioner relaterade till röstassistenten gjord av Google. Låt oss tillsammans ta reda på vad som är de senaste nyheterna.

Android Auto mot att överge telefonen: det nya läget har släppts

En serie tidigare skärmdumpar som visades av XDA Developer har klargjort idéerna om framtiden för Android Auto. En kodrad som innehåller referenser till tydligt markerade förklaringen till Guideläge.

Om vi ​​går in i detalj visar det sig att det var en uppdatering på serversidan med hänvisning till ett nytt omdesignat användargränssnitt där de uppdaterade komponenterna ingår för Google kartor.

Lanseringen startade för några veckor sedan och förväntas av alla. Släppt från versionen av G-Maps som används, förbereder farväl till den officiella applikationen för mobila enheter. Kontrollen över funktionens beständighet sker genom att konsultera avsnittet Inställningar längst upp till höger i vår avatar. Härifrån kommer vi åt objektet och kontrollerar närvaron av det nya läget genom att sålla igenom referenserna.

För tillfället finns det inga ytterligare rapporter från Italien för en utrullning som förmodligen skulle kunna slutföras inom några dagar. Låt oss veta om du har positiv feedback genom att lämna din personliga kommentar och följ oss för ytterligare uppdateringar om funktioner och nyheter i världen Android Auto Italien.

Under tiden, ta reda på om din telefon och bil faktiskt kan dra nytta av det trådlösa systemet. En officiell lista finns på föregående länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button