Android Auto: här är vad vi kommer att hitta i överraskningen av nästa uppdatering

Android Auto njuter av den välförtjänta framgången efter den första känslan av övergivenhet orsakad av rykten och av Google med nedläggningen av mobilsupport. Saker och ting har förändrats mycket under de senaste månaderna som har sett fantastiska integrationer och exklusiva implementeringar för trådlösa lägen och applikationer för att stödja användarupplevelsen i bilen.

De senaste nyheterna är definitivt bra för en publik som alltid vill ha mer av ett system som redan är väl optimerat i sig. De Android Auto-funktioner att vi kommer att granska i detta kommer säkert att väcka ditt stora intresse. Här är vad som väntar i nästa version som släpps för alla kompatibla infotainments.

Android Auto: definitivt intressanta nyheter i den uppdaterade versionen av applikationen

Utvecklingen fortsätter med bilspel, sett baserat på en rent vokal interaktion. Men den här gången är diskussionen inte fokuserad på underhållning i bilen utan på allmän användbarhet som nu lägger till upplevelsen och tillgängligheten av ChargeMap. Det är ett verktyg implementerat i syfte att ge användbar information om elektriska laddningspunkter ligger längs vägen. Den kommer faktiskt att visa e-laddningsstationerna i realtid.

Utöver detta ser Mountain View-teamet till att antalet Android Auto-appen tillgängligt. Detta har uppnåtts tack vare öppen källkod jetpack-implementeringen av Android for Cars App Library som ett paket. Det slutliga syftet med denna nya expansionsidé är den riktade optimeringen som syftar till steg-för-steg-kontroll av utvecklings- och analysprocessen. Vi kommer att se några bra, det är säkert.

Relaterade Artiklar

Back to top button