Android Auto: flera nya funktioner mellan integritet och spel är på väg

Google det stoppar inte lusten att ständigt förbättra sitt infotainmentsystem. Faktum är att flera nyheter kommer för Android Auto. Tillsammans med det mest användbara och funktionella finns det även spel. Att göra varje användares resa njutbar håller på att bli ett uppdrag för Mountain View-jätten.

Android Auto fortsätter att förnya sig: här är de senaste uppdateringarna

En av funktionerna som kommer till Android Auto som har förvånat många kommer att vara möjligheten att dela skärmen. Faktum är att flera användare, uppenbarligen de som har en kompatibel enhet, kommer att kunna använda den Delad skärm. I praktiken kommer det att vara möjligt att se två innehåll uppdelat på skärmen som det händer på smartphones och surfplattor. Å andra sidan kommer denna funktion endast att vara möjlig på system som stöder Widescreen.

Det var flera kunder som klagade på avsaknaden av en funktion som gör att visst innehåll som kommer till smartphonen kan göras privat och reproduceras på skärmen och i ljudsystemet med Android Auto. Faktum är att föraren inte alltid vill låta alla passagerare veta sin verksamhet. De kommer att bli glada att veta att en kan vara på väg nytt sekretessläge. I praktiken, genom att ansluta din smartphone kommer det att vara möjligt att bestämma om skärmen ska hållas mörk och förhindra visningen av aviseringar. Dessutom kommer det att vara möjligt att kommunicera till Android Auto vilken information som ska göras tillgänglig.

Spel kommer också till infotainmentsystemet

Otroligt, men sant, det spel. Uppenbarligen tänker alltid på säkerheten för dem som kör fordonet. Helt enkelt, igenom Google Assistantkommer systemet att föreslå några roliga frågesporter vars svar måste kommuniceras muntligt.

Kort sagt verkar Android Auto vara ostoppbar och Google siktar mycket på att förbättra sitt handsfreesystem. Men flera användare klagar på dem begränsningar att jag inte gör det helt gratis i sin funktionalitet. Å andra sidan skapades den för att ge viktig information som garanterar säkerheten under körning. Men för den som vill uppleva den typiska friheten hos det gröna robotoperativsystemet är CarDongle-enheten som kommer att revolutionera Android Auto på väg.

Relaterade Artiklar

Back to top button