Android Auto: Facebook-, Whatsapp- och Android-meddelanden kommer

Android Auto representerar ett system som ständigt utvecklas. Ursprungligen född för smartphones, har det nyligen hoppat till rubrikerna för en stark benägenhet för uppdateringar avsedd för bilar med dedikerad kompatibel infotainment.

Efter att ha ställts inför det irriterande systemfelet som kan lösas med procedurerna i föregående länk, är det dags att leta vidare. Specifikt möter vi närvaron av nya rookies bland apparna på plattformen och i synnerhet av Facebook, Whatsapp Och Android-meddelanden som med tanke på benägenheten för säkerhet säkerligen kommer att få nya röstsystem att använda. Låt oss ta reda på de senaste nyheterna tillsammans.

WhatsApp, Facebook och meddelanden kommer också till Android Auto

Hanteringen av SMS och integrerad kommunikation med meddelandeapparna från Facebook förbereder sig för att landa i Android Auto-universumet. För tillfället har ikonerna för de tre rapporterade apparna försvunnit efter deras första exklusiva framträdande på displayerna. Flera rapporter där bara tomrummet återstod.

De app ikoner dök upp smygande utan några officiella uppdateringar. Som framgår av de första kommentarerna erbjöds möjligheten att komma åt de enskilda apparna med hjälp av lämplig knapp och sedan skapa ett nytt meddelande med hjälp av Android Auto röstkommandon.

Aviseringen av varje meddelande kommer att ske i meddelandecentret och utesluter möjligheten att få en särskild dedikerad aviseringsbricka på bilens skärm. Initialt kommer inga speciella funktioner att tillhandahållas förutom de som redan tillhandahålls av systemet. Inget chockerande eftersom det under lång tid har varit möjligt att förutse användningen av röstdiktering av meddelanden. Men närvaron av ikonen representerar för många en ledstjärna för hopp om en ytterligare uppgradering av funktionerna.

De första testerna är på plats för system med engelska språket även om det troligen är möjligt att de närmaste veckorna kan ge samma möjligheter även i Italien. Vi kommer att uppdatera dig i detta avseende med ytterligare ett inlägg.

Relaterade Artiklar

Back to top button