Android Auto: få förväntade sig att alla dessa nya funktioner skulle komma med en uppdatering

Epokal uppdatering för Android Auto som över tid har kunnat anpassa sig till en allt mer krävande användares behov. När det gäller funktionalitet finns det inget att klaga på utan bara att förbättra. Med den senaste uppdateringen finns det några optimeringshöjdpunkter som få kan förvänta sig. Upptäckten av den nya byggnaden är spännande fans av modern infotainment. Här är vad som komma skall.

Android Auto-uppdatering: sammanfattning av nyheter för bilar

Det oväntade Android Auto-uppdatering den kommer också att anlända till Italien med en rad intressanta förändringar av mjukvarustrukturen. Det som från början bekräftades som en enkel smartphoneapplikation blir multimediacentret som ska användas i full säkerhet. Från och med den uppdaterade distributionen får du allt detta:

  • borttagna referenser till Google Play Musik: förslag för installation av appen försvinner från den första konfigurationsskärmen
  • Systemet kommer att meddela användaren kl samband med ny bil. Lade till nytt alternativ i inställningarna som tillåter att inte lägga till nya fordon till Android Auto
  • Snart kommer det att vara möjligt att skicka feedback till utvecklaren genom att trycka och hålla en knapp (information ännu inte tillgänglig) direkt från fordonets användargränssnitt.
  • Lade till resurser med hänvisning till undersökningar. Med all sannolikhet kommer vi att se en ökad insisterande på att svara på frågor i återkopplingssyfte.
  • Chrysler, Citroen, Dodge, DS, Fiat, Haval, Jeep, MAN, Maserati, Nissan, Opel, Porsche, RAM, Subaru och Vauxhall kommer att ha den anpassade ikonen. Android Auto kommer också till Porsche (avdragsgill från den nya ikonen).
  • Utdataikonerna för Alfa Romeo och KIA-fordon har uppdaterats
  • Dedikerad ikon även för Axxera, Dual, Jensen, Uconnect och Vinfast varumärkessystem
  • Ny Android Auto-ikon som heter “Flat”. Vi vet inte om tillgängligheten kommer att vara universell eller om den bara kommer att användas inom gränssnittet.
  • Lade till översättningar till flera språk för Google Assistant guide, inklusive italienska. Trolig ersättning av smartphoneversionen.
  • Referenser till stöd för jobbprofilen, dvs separata Google-konton även på Android Auto.

Det bör noteras att i slutändan har sångspel också lagts till, med en rad förslag som kommer att berikas med tiden med införandet av ytterligare möjligheter. Vad tycker du om Google och dess engagemang för en allt mer banbrytande plattform? Utrymme för kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button