Android Auto: en återgång till det förflutna med TomTom AmiGo

Android-användare – och fler – vet förmodligen redan att du nu kan använda tredjepartsappar på Android Auto, inte längre i beta. Google har släppt en lista över de första inblandade applikationerna, inklusive TomTom AmiGo. Utan tvekan ett ganska bekant namn, en riktig återgång till det förflutna.

Bland de mest använda apparna med Android Auto vi har Google Maps och Waze, nu obestridd ledare inom denna sektor. Av denna anledning kan det tyckas ovanligt att det finns de som föredrar att använda andra tjänster. Men om du funderar på att hoppa över Maps och/eller Waze till och med tillfälligt, kan det vara intressant att byta till AmiGo. Denna ankomst är inte oavsiktlig. Utöver varje användares preferenser står vi fortfarande inför en av de första tjänsterna med tredjepartskartor som kommer till det officiella Google-gränssnittet.

Android Auto: TomTom AmiGos återkomst, nu tillgänglig i Google Play Butik

Övergången frånapp Standard GPS ad AmiGo låter dig få flera funktioner extra ingår, såsom varningar för eventuella fartkameror i sikte och trafikuppdateringar i realtid. Överlag mycket lik Waze. Vi anger att TomTom också är en pålitlig källa, annars skulle Google aldrig ha godkänt den här kombinationen med Android Auto.

AmiGo är dessutom helt köpfritt i appen, prenumerationer och reklam, så det är definitivt värt ett försök och prova. En uppsättning inte likgiltiga fördelar. Den senaste TomTom-uppdateringen finns tillgänglig i Google Play Butik och du kan även ladda ner den manuellt. I händelse av problem påminner vi dig om att de kan vara tillfälliga, på grund av den ganska nya kompatibiliteten med Android Auto.

Relaterade Artiklar

Back to top button