Android Auto, den här nya buggen kommer sannolikt att göra dig lurig

Ännu en ny bugg för Android Auto, och den här gången kommer problemet sannolikt att göra de som av en slump finner sig själva till ett offer.

De infotainmentsystem från Google verkar inte finna ro: programvaran har med tiden visat sig stöta på många fallissemang i sin egen verksamhet. Om det var ett problem i motsvarande med referensanordningen, in bluetooth-anslutning o i den regelbundna aktiviteten av sina appar har användare ständigt rapporterat viktiga kritiska problem som används.

Den här gången kan problemet dock inte bara vara att lyfta bilister och passageraremen också för att skapa en viss pinsamhet för dem gentemot människorna omkring dem.

Det verkar faktiskt som att även med enheten frånkopplad, återuppta uppspelning av tidigare avbrutet innehåll ibland till och med ganska högt.

Android Auto, denna bugg skapar förlägenhet för användarna

En oro som materialiserar sig i pinsamhet, speciellt när man är på en trång plats eller går in på en offentlig plats. Faktum är att uppspelningen återupptas helt från din smartphone oväntattill och med flera minuter efter frånkoppling från din bil.

Mountain View-hemmet rapporterade för några veckor sedan att det tog hand om det återställa systemets korrekta funktionalitet. Den uppmanade också varmt sina användare att rapportera ev ofullkomlighet Och felfunktion, på ett sådant sätt att du kan reparera dig så snart som möjligt.

Faktum är att många av problemen dök upp efter uppdateringen till Android 11, och nu arbetar Google för att lösa dem när de dyker upp, enligt en ordning som dikteras av prioriteringen av vissa ingripanden framför andra.

Relaterade Artiklar

Back to top button