Android Auto: de nya funktionerna som användarna efterlängtat är på väg

Android Auto har revolutionerat sättet att uppleva bilinfotainment med införandet av allt mer användarvänliga funktioner. Den initiala utsikten att överge plattformen har lagts åt sidan till förmån för en mjukvaruförfiningsprocess som ger goda resultat. Stor är tillfredsställelsen hos de användare som från och med nästa version kommer att kunna räkna med nya funktioner som vi kommer att ta upp i den här artikeln. Låt oss ta reda på vad som kommer tillsammans.

Android Auto: Månadens bästa nyheter kommer till användarna

Utvecklingen av Android Auto fortsätter långt bortom Google Maps och Waze, de enda obligatoriska valen för användning av navigeringsfunktionerna. Medan intåget av sångspel blir mer och mer levande, dyker konturerna av de första testen för integrationen av Sygic och TomTom AmiGo upp vid horisonten.

Mountain View-teamet har faktiskt tillkännagivit ett samarbete med åtta utvecklare för att sträva efter en milstolpe i tillfredsställelse utan motstycke. Snart kunde paketet med appar som är tillgängliga för alla vara mycket mer konsekventa än vanligt. För att mata förhoppningarna ett inlägg där vi läser om tillgängligheten av ChargeMapverktyg implementerat i syfte att ge information om de laddpunkter som finns längs vägen.

Bland annat tillkännagav BiG också att Android for Cars App Library är tillgängligt i Jetpack eftersom företaget specificerar att biblioteket med öppen källkod är avsett att underblåsa fönstret för nya mjukvarutillväxtmöjligheter för Android Auto. Google kommer att övervaka appar noga för att se till att de är fulla optimering.

Relaterade Artiklar

Back to top button