Android Auto: äntligen kommer funktionen som alla väntar på

Android Auto har drastiskt förändrat sättet att leva bilen. Google-teamet har arbetat hårt för att färdigställa ett komplett ekosystem för hantering av körfunktioner i enlighet med säkerhet och handsfree-interaktivitet.

Flera har dock kommit från Mountain View programbegränsningar för användning av vissa funktioner som på ett visst sätt har kastrerat upplevelsen av användning. BigG förbereder sig för att säga adjö till klagomål för att välkomna feedback från sina följare. Här är vad som kommer efter möjligheten att göra systemet trådlöst som ses i föregående länk.

Android Auto: inga fler gränser med nya ändringar i appen

Det tog fem år av utveckling att övertyga Googles ledning att ändra riktning i riktning mot utvecklingsbibliotek som kunde förbättra interaktiviteten med Andriod Auto. En vändpunkt för användare som idag kan räkna med flera funktioner. Riktlinjerna låter dig definiera tre kategorier av applikationer: navigation, parkering och elektrisk laddning.

Trots all denna positiva blandning av eftergifter förnekade Google interaktion med pekskärm i kartläge. Som kan utläsas av användarnas direkta erfarenhet är rullning, zoomning och rotation förbjudna, som obönhörligen passerar genom obekväma knappar.

Det nuvarande biblioteket i distribution är i betafasen och planerar att täppa till dessa luckor med det nya stödet för touch-interaktion för Android Auto. I relation till problemet har en utvecklare flyttat en officiell rapport där han ber att den nya UI-nivån ska implementeras för att garantera manuell interaktion fri från knappar. Som svar på begäran svarade Google:

Det verkar som att förändringar äger rum för ekosystemet som överger sin auktoritära position för att låta tredje parts navigatörer ha kontroll över satellitnavigering.

Relaterade Artiklar

Back to top button