Android APP: listan över de bästa att köpa och sälja kläder online

Till er, flickor och pojkar från hela Italien som varje dag tar itu med mängden kläder i ert rum, är det dags att hitta en lösning på alla “rymden”-problem! Självklart ska du aldrig slänga föremål som du inte längre bär, ge dem hellre till dem som verkligen behöver dem eller till dina närmaste vänner. Bland de senaste valen finns det dock ett som har huvudpersonerna android app. Låt oss ta reda på vad det är.

Android-appar: de bästa handelsapparna inom allas räckhåll

ASOS

Visste du att Asos också har en dedikerad säljhörna? Ja, vi pratar om Marketplace. Här kan du sälja alla typer av plagg: från det mest vintage till det unika. Hemligheten ligger i att förbereda gudarna fotopaket (minst 5 per artikel) för att börja göra din kontosida spännande. Kom också ihåg att de alltid måste finnas där 15 stycken till fast försäljning. Det andra tricket är att ta fängslande bilder på en neutral bakgrund, med naturligt ljus, mestadels slitet. Kostnaden för butiken för sälja online uppgår till 22 euro per månad.

VIDE-KLÄDNING

De som säljer i denna Android-app (och inte bara) tvingas inte förutse fraktkostnader utan kan mycket väl anförtro transportuppdraget till partnern Mondial Relay. Först när köparen har fått varan kommer han laddas på Videdressing-spargrisen summan av försäljningen.

VESTIAIRE KOLLEKTIV

Här kan du sälja märkeskläder utrustad med inköpskvitton, äkthetsintyg och dammpåse med originalskydd. Det enda felet med plattformen är att det kommer att finnas en provision allt från 18 % till 50 % baserat på varans värde.

VINTED

Android-appen har nyligen kommit till TV:n och gör alla galna. Detta tillåter användare att sälja plagg genom att helt enkelt komma åt tjänsten. Det kommer att räcka skapa en användarprofil gratis där preferenser på produkterna och Fotoden Beskrivning och den pris av varorna som ska säljas. Intresserade köpare kommer därför att fortsätta visa varorna och måste acceptera det pris som säljaren valt.

Relaterade Artiklar

Back to top button