Android: alla betalda titlar i listan är gratis i Play Store, de är …

Kursen som påverkade tillväxten av Android har varit ganska exalterad de senaste åren. Någon trodde att den välkända mobilplattformen inte kunde nå särskilt höga nivåer, vilket istället skedde för några år sedan. Den snygga gröna roboten idag säker på de flesta smartphones på marknaden, som produceras av många företag runt om i världen.

Förtjänsten med det stora förtroendet är framför allt det stora bidraget från Google som har kunnat som moderbolag ta fram många nya produkter. Idag gör faktiskt den här plattformen sina gamla akilleshäl till verkliga styrkor, som i fallet med stabilitet. Dessutom kan ingenting sägas om en annan fråga om mångsidighet, en riktig arbetshäst för Android. Detta visar sig i all sin glans, särskilt när du öppnar Play Butik, där det finns många titlar mellan spel och applikationer. Idag finns det också många gratis på ett exceptionellt sätt.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Det här är listan med alla gratis betalda titlar

Relaterade Artiklar

Back to top button