Android: 9 helt gratis betalappar bara för idag i Play Butik

Flera gånger Android hon fann sig själv ställas inför konkurrensen och kom ofta till och med ut som vinnare. Den mobila plattformen präglad av den fina gröna roboten som har skannat viktiga sidor av mobiltelefoni, fortsätter att lägga den ena tegelstenen på den andra, vilket skapar en alltmer oframkomlig vägg.

Googles operativsystem har faktiskt blivit en säkerhet speciellt för dem som älskar att anpassa sin smartphone. där mångsidighet är det första privilegiet som Android är baserat på, vilket ger användarna olika anpassningsmöjligheter. Faktum är att dessa tillåter allmänheten att ha ytterligare en anledning varje dag att använda detta operativsystem, som praktiskt taget aldrig tröttnar. Stor förtjänst är också att tillskriva närvaron av Play Butik, innehållsbutiken som låter dig ladda ner vilken typ av app eller spel som helst. Bara under de senaste dagarna här kommer flera betalda titlar på ett sätt frisom bara kommer att pågå i detta tillstånd i några dagar.

För att få de bästa erbjudandena också från jätten Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Endast för idag kommer användare att kunna ladda ner flera betalda titlar gratis

I den välfyllda listan nedan kan du se de bästa applikationerna och de bäst betalda spelen som är just för idag fri i Play Butik. Uppenbarligen kommer alla Android-användare att kunna använda det.

Relaterade Artiklar

Back to top button