Android: 9 betalappar blev gratis i Play Butik

Efter de flesta åsikterna råder det ingen tvekan: Android idag är det oslagbart både som ett ekosystem, uppfattat som antalet användare, och som ett mobilt operativsystem.

Faktum är att siffrorna bevisar att Google har rätt eftersom de finns över hela världen 2 miljarder kunder som använder sin smartphone eller Android-enhet minst en gång i månaden. Krediten beror på den stora tillväxten av en plattform som har mött problem och hur. Den första var relaterad till stabilitet eftersom många klagade på problem som plötsliga blockeringar, avstängningar och så vidare. Till dags dato är stabilitet en av styrkorna med Android som också har utvecklat en otrolig mångsidighet. Att anpassa en smartphone med den gröna roboten ombord är väldigt enkelt, speciellt om du relaterar till Play Butik från Google. Här finns många mycket intressanta titlar tillgängliga både ur innehållssynpunkt och ur prissynpunkt. Just för idag kommer många att kunna dra nytta av en ny grupp titlar som erbjuds fri istället för mot en avgift.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Endast för idag kan användare få flera betalda Play Store-titlar gratis

I listan nedan finns några betalda titlar som Android-användare kommer att kunna ladda ner gratis under bara några dagar.

Relaterade Artiklar

Back to top button