Android: 9 betalappar är nu gratis, gåvor från Play Butik

En perfekt metod för att dra full nytta av din smartphone är att ha ett jämnt operativsystem. Hittills är de viktigaste två, även om det verkligen sticker ut för mer kvalitet Android. Den berömda gröna roboten visar nu till fullo egenskaperna hos Google när det gäller smarttelefonernas värld, nu befolkad tack vare tillkomsten av alla åldersgrupper.

Bortom 2 miljarder av användarna använder Android som sitt primära operativsystem när de använder 3 miljarder av enheter. Dessa resultat av den senaste statistiken bekräftar därför Googles stora dominans i telefonivärlden, särskilt efter de senaste uppdateringarna. Faktum är att många tillägg har kommit under de senaste åren, som idag gör Android till operativsystemet att slå även med tanke på de stationära: Windows i själva verket skulle det ha tappat mark när det gäller användare. En stor poäng till förmån för den gröna roboten skulle då vara Play Store, det perfekta stället att ladda ner titlar av alla slag mellan applikationer och spel. Idag blir även mycket betalinnehåll gratis, men kommer bara att förbli så under en kort tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar är gratis bara för idag i Play Butik

En välsorterad lista med betalinnehåll som erbjuds gratis kom också idag för Android-användare. Nedan finns länk med allt tillgängligt innehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button