Android: 8 titlar mellan appar och spel nu gratis istället för betalda på …

Att kunna växa gradvis men konstant och försiktigt, Android lyckades komma till toppen av preferenslistan. Faktum är att när användare måste köpa en smartphone, lutar de sig mycket lätt mot en enhet som implementeras av den gröna roboten.

Anledningarna är många och en av dessa gäller säkert utbudet av tillgängliga smartphones. Det finns så många telefontillverkare som nu använder mobilplattformen Google, som är kompatibel för flera arkitekturer. Enligt rapporter skulle aktiva användare med en Android-smarttelefon vara över 2 miljarder runt om i världen, vilket vittnar om den klara överlägsenheten åtminstone vad gäller siffror. En annan aspekt som uppskattas av allmänheten är den mångsidighet, en parameter som användarna verkligen inte skyller på. Att byta insidan av din mobila enhet är viktigt när du når en sorts mättnad när det gäller tillfredsställelse. Kort sagt, när du är trött på din mobila enhet kan du revolutionera den totalt med de olika lösningarna som du också hittar på Play Butik av Google.

Just här då finns det ofta erbjudanden, som under dagen idag, som gör att det kommer helt gratis betalda titlar.

För att få de bästa erbjudandena också från världen av Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla betaltitlar i fråga är nu gratis i Google Play Butik

Nere i lista hitta direktlänkarna för att ladda ner titlarna bara idag gratis:

Relaterade Artiklar

Back to top button