Android: 8 gratis betalappar i Play Butik som gåva i juni

Ett sånt operativsystem Android det sätter verkligen inga gränser, eftersom användarna är miljarder. Faktum är att vi pratar om en otrolig folkmassa med över 2 miljarder enheteralla utspridda över världen och med 3 miljarder enheter aktiv minst en gång i månaden.

Dessa siffror är stratosfäriska, särskilt jämfört med vad som har sagts tidigare om den gröna roboten. Faktum är att vi minns de många protesterna som gällde några eller små fel insekt uppenbarligen avgjort på kort tid. Hittills finns det inga särskilda problem att klaga på är en plattform som lyckas vinna genom att göra en stor affär. Konkurrens är inte längre ett problem, särskilt tack vare den stora mångsidigheten som Android åtnjuter tack vare uppdateringarna som gjorts av Google. Det maximala uttrycket för denna egenhet är synligt inuti Play Butik, en plats med högsta framträdande plats när det gäller nedladdning av applikationer och spel av alla slag. Här kan innehållet vara av vilken nivå som helst och hänföras till vilken omfattning som helst fri än mot en avgift. Just idag verkar det finnas pengar, med många applikationer och många gratis betalspel under en begränsad tid.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vårt råd är att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis i några dagar

Idag erbjuder Google Play Butik Android till allmänheten många titlar mellan betalprogram och spel som erbjuds gratis.

Relaterade Artiklar

Back to top button