Android: 7 titlar är gratis i Play Butik idag

Bäst av Android kommer som alltid under helgen med företaget som väljer att lansera nya uppdateringar men inte bara. I själva verket, enligt vad som rapporterades, blev användarna också överraskade av de nya nyheterna angående ankomsten av den nya versionen av operativsystemet, som snart kommer att ändras.

Under de senaste åren har det faktiskt skett många förändringar som har påverkat den gröna roboten, som har förbättrats ur alla synvinklar. Stabilitet också, som en gång verkade vara en av de Akilleshäl, idag är det en stark sida. En annan aspekt som är grundläggande för många är den stora mångsidigheten som genom åren har gjort plattformen mycket attraktiv för många initialt skeptiska användare. För att bekräfta allt vi tror att Play Butik, det perfekta stället att ladda ner titlar av alla slag mellan appar och spel. Just idag då verkar det finnas många möjligheter tillgängliga som blir gratis men bara under en begränsad tid.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazonhär är vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: just för idag finns här många betalda titlar som blir gratis

Tack vare den vanliga listan med gratis betalinnehåll kommer Android-användare att kunna ha mycket till sitt förfogande men bara under några dagar. Här är hela listan:

Relaterade Artiklar

Back to top button