Android: 7 gratis betalappar i Play Butik men bara idag

Att springa efter ögonblickets nyheter kan ofta leda till oförlåtliga misstag. Samma sak händer när du måste köpa en ny smartphone, en situation som kan leda till att människor gör fel, kanske till och med tagna av värmen. Ofta är en enhet, även om den är vacker att titta på och presterar, inte den rätta för dina dagliga behov. Just av denna anledning finns det några tips att följa, även om när du behöver köpa en smartphone kan du gå utan misslyckande genom att välja en enhet Android.

Vid det här laget kan Google verkligen tillåta alla typer av funktionalitet för varje typ av användare, oavsett ålder och kön. Det finns faktiskt många lösningar som kan användas, alla blandade med en stor mångsidighet som alltid har varit Androids flaggskepp. Dessutom förekomsten av Play Butikmarknaden där allt betalinnehåll är tillgängligt tillsammans med de gratis att bilda en samling av applikationer Och spel Utan prejudikat. Enligt den senaste informationen verkar det som att det finns saldon i dessa dagar med många betalda titlar som erbjuds gratis.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: just för idag många gratis betalda titlar för användare

där lista nedan belyser det bäst betalda innehållet att ladda ner gratis men bara för några dagar:

Relaterade Artiklar

Back to top button