Android: 7 gratis appar och spel i Play Butik som present

Lärlingstiden är kanske det svåraste ögonblicket för varje person men också för de företag som försöker slå igenom. I den mobila världen är det många som har gått igenom perioder som förvisso inte är fulla av ljus, men genom att navigera i mörkret lyckades de sedan ta sig fram. Det perfekta exemplet kan vara den mobila plattformen Androididag en koloss jämfört med när många systematiskt avvisade den.

Det fanns en tid då till och med Windows med sina smartphones kunde han göra det bättre, även om det varade väldigt lite. Kolossen av Google den lyckades sedan dyka upp tack vare de många uppdateringarna men framför allt tack vare de många funktionerna som ingår i dess smartphones. Varje version av operativsystemet har förbättrats till den grad att de lockar även de som var skeptiska, som nästa gör. Android 12. Play Store är då en extremt intressant resurs eftersom den ger den där extra touchen av mångsidighet. Faktum är att allt du behöver göra är att helt enkelt gå till marknaden för att ladda ner titlar mot en avgift är det gratis. Idag finns det även några betalda som blir exceptionellt gratis, men som kommer att hålla en kort tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan ha betalda titlar tillgängliga gratis men bara för idag

Det stämmer, här är den vanliga listan med direktlänkar till Play Store för att göra det ladda ner officiell.

Relaterade Artiklar

Back to top button