Android: 7 betalinnehåll är gratis i Google Play Butik

Att använda en smartphone är kanske den primära aktiviteten som varje användare utför varje dag från det ögonblick han öppnar ögonen. I själva verket är det något som nu är oumbärligt, både vad gäller vardag och fritid och arbetsmässigt.

Bara för att kunna följa alla dessa oförutsedda händelser på bästa möjliga sätt, Google skapat sitt eget mobila operativsystem Android. Den lilla gröna roboten, som jag säkert inte behöver någon introduktion till, har blivit en institution tack vare sitt bortom 3 miljarder enheter används varje månad. Dessa är i själva verket de senaste uppgifterna som officiellt tagits emot, som återigen helgar Android som det mest använda operativsystemet någonsin. Det kunde inte vara annorlunda eftersom Google-plattformen tillåter alla att ha en hel del mångsidighet. I själva verket, bara gå till Play Butik att hitta, förutom de många spelen och de vanliga applikationerna, även många anpassningspaket. Idag finns det dock många appar på rea, med priser som till och med blir totalt fri.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan nu ha många titlar från Google Play Butik gratis

där lista nedan visar alla de bästa titlarna som idag hamnar gratis på Google Play Butik.

Relaterade Artiklar

Back to top button