Android: 7 betalda Play Store-appar är nu gratis för alla

Alla tal som påverkar världen Android förenklas nu av ett operativsystem som fyller dagar för många användare runt om i världen. jag är över 2 miljarder de som använder den gröna roboten permanent på sin smartphone minst en gång i månaden enligt statistik. Alla dessa data aktiverade Google att briljera i mobilvärlden, där det faktiskt nu finns få konkurrenter.

Förtjänsten med denna stora tillväxt var framför allt kolossen när den kunde lära sig av sina misstag. Alla de som pratade om några för att vad gäller stabilitet har de haft möjlighet att märka hur mycket Android har förbättrats i det avseendet och blivit felfri. Just nu finns det ett grundläggande vapen för Google som är Play Store, ett utrymme dedikerat till allmänheten där du kan hitta alla typer av innehåll mellan app, spel och så vidare. Under dessa dagar verkar det vara en försäljningsperiod med mycket betalinnehåll som erbjuds totalt fri.

Att också ha de bästa erbjudandena på Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för idag kan detta betalda innehåll vara gratis för dem som laddar ner det

I listan nedan kan du hitta alla titlar som vi valt ut och som refererar till Android-världen på Play Store-sidan. Dessa är gratis endast idag och kan laddas ner från direktlänkar.

Relaterade Artiklar

Back to top button