Android: 7 appar och spel nu gratis i Google Play Butik

Varje plattform som har försökt ha tur i den mobila världen har fått kämpa med Android. De grön robot idag är han den absoluta stjärnan på mobilscenen, och lyckas placera sin upplevelse högt för användarna.

Google i själva verket gjorde han ett fantastiskt jobb och förbättrade ständigt och exponentiellt ett mobilt operativsystem som redan verkade ha allt. De senaste åren har varit den slutliga lanseringen, då det har varit möjligt att ta mycket mark från konkurrenterna. Klyftan är nu i själva verket siderisk, med Apple på andra plats som verkligen inte kunde få samma resultat med tanke på mängden enheter tillgängliga för Android-världen. En annan punkt till förmån för den gröna roboten är säkerligen tillgängligheten av Play Butik. Inne på den berömda marknaden finns det faktiskt olika typer av titlar tillgängliga för alla åldrar och vanor. Dessutom är många av dessa idag gratis istället för betalda, men de kommer bara att vara gratis under en kort tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Användare kan nu ladda ner betalda titlar gratis

Enligt vad som kan ses på webben skulle det finnas flera titlar av Android-världen direkt att ladda ner gratis. Dessa kan komma tillbaka mot en avgift på kort tid, så du måste skynda dig. Här är hon lista full:

Relaterade Artiklar

Back to top button